Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Infektologu Fadil Cana: Grupet e rrezikuara do të kenë prioritet për tu vaksinuar

Advertisement

 

 

 

 

Infektologu, Fadil Cana në “10Minuta”, në TV21, theksoi se personat që e kanë kaluar infeksionin me Covid-19 nuk do të jenë prioritet në tremujorin e parë të vaksinimit.

 

 

“Normal që vaksina në fazë akute të infeksionit nuk mund të pranohet, personat të cilët e kanë kaluar infeksionin me Covid-19, nga ajo që dihet deri tash dhe nga ajo që rekomandohet, nuk mohohet që të vaksinohet por nuk janë prioritet dhe ata në tremujorshin, nga ajo që deri tani kanë mundur dëshmitë shkencore nga lëmia mjeksore në lidhje me koronavirusin të tregojnë që, ajo kategori në tremujorin e parë mundet që në mënyrë komode të pres dhe të kenë një prioritet personat që janë në grupet e riskut”, tha infektologu, Fadil Cana./tv21

Advertisement

Read Previous

VOA – Dëme të mëdha në Kongres, katër vik*tima – FOTO

Read Next

Pse Pacolli flet me aq mllef për Kurtin?