Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Identifikohen 45 vik*timat e aks*identit tr*agjik në Bullgari

Advertisement

Nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, konfirmojnë për Alsat se në Sofje, janë kryer të gjitha metodat krahasimore gjenetike të marra nga strishot e familjarëve dhe si rrjedhojë të gjithë trup*at e pa*jetë tanimë kanë emra dhe dihet se cilës familje i përkasin.

Pas kësaj analizem tashmë vec janë duke u bërë përgatitjet shtetërore për transportimin e vi*ktimave në vendlindje.

Informatat e MPJ-së, thonë se të premten në mëngjes, në Aeroportin e Shkupit do të sillen vi*ktimat dhe të njëjtën ditë do t’u dorëzohen familjeve për ceremonitë mort*ore./ Alsat.mk

Advertisement

Read Previous

Edhe Kovaçevski dorëzon kandidaturën për kryetar të LSDM-së

Read Next

Nga sot terminet në Ambasadën gjermane do të jepen me short