Breaking News :

nothing found
27-09-2023

I lind fëmija me ngjyrë, gruaja akuzon burrin se ka pirë shumë kafe

Advertisement

Një grua spanjolle ka habitur të gjithë me deklaratën e saj, pasi asaj i lindi fëmija me ngjyrë
Gruaja 24-vjeçare, identiteti i së cilës nuk u bë i ditur për shkaqe sigurie, nga Valencia e Spanjës, deklaroi se fajtorë për lindjen e foshnjës me ngjyrë është burri i saj, transmeton lajmi.net.Bashkëshorti i 24-vjeçarës është po ashtu i bardhë, dhe në momentin që pa djalin i kërkoi shpjegime gruas së tij.
“Nuk jam racist. Por, ti me siguri më ke tradhtuar” i tha ai gruas së tij. Por, gruaja 24-vjeçare ka pretenduar se ajo nuk e ka tradhtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe.
Pas kësaj, burri deklaroi se ndihet keq që e akuzoi gruan e tij dhe e beson atë pasi ajo e dashuron.
Kësisoj, mbi bazën e besimit, burri ka premtuar se nuk do t’i nënshtrohet testit të vërtetimit të prindërimit.

Advertisement

Read Previous

Në Një Qytet Të Maqedonisë Hyjnë Nën Rrënjët E Arrës Për Mos Ti Kap Virusi Korona

Read Next

Sela: “Nuk do jap dorëheqje, nuk e lë partinë pa kryetar”