Breaking News :

nothing found
23-09-2023

I la 7 fëmijë pas, i riu nga Radusha që ndër*oi jetë në Gjermani varr*oset të ejntën

Advertisement

L A J M Ë R I M
Lajmërojmë të gjithë bashkfshatarët ,miqtë, shokët, dashamirët se u nda nga jeta vëllau, familjari ynë BASRI LIMANI.
Ceremonia e faljes së namazit të xhenazes dhe varrimit bëhet më datë 23.12.2021 (e enjte) në ora 13:00 në adresën:
Werdauer Weg 5, 10829 Berlin
Me respekt, Familja LIMANI.

Advertisement

Read Previous

Gruaja pren litarin që po mbante punëtorët në katin e 26 të ndërtesës (video)

Read Next

Qeveria: Cigaret elektronike mund të përdoren edhe në ambiente të mbyllura