Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Hoxhaj: Fëmijët e dëshmorëve bartin mesazhin, sakrificën dhe krenarinë e prindërve të tyre

Advertisement

Fëmijët e dëshmorëve bartin mesazhin, sakrificën e krenarinë e prindërve të tyre dhe heronjëve tonë që e dhanë jetën për Kosovën. Ata japin mesazhin e kujdesit të vazhdueshëm që duhet ta kemi për vlerat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Sot takova disa nga fëmijët e dëshmorëve dhe i sigurova ata që përjetësisht do ta kenë mirënjohjen dhe kujdesin e shtetit të Kosovës.

Ata jetojnë ëndrrën e prindërve të tyre për Kosovën e lirë dhe do të vazhdojmë ta jetësojmë së bashku për një atdhe ekonomikisht më të zhvilluar, me vende të reja të punës dhe me perspektivë për të gjithë qytetarët, e në veçanti për të rinjtë. Si parti e dalë nga lufta dhe si parti e shtetndërtimit, dhe si Kryeministër i ardhshëm, do të angazhohem drejtpërdrejt për t’i përmbushur zotimet tona.

Ne të gjithë jemi krenarë me veprën e të rënëve për liri. Ta ruajmë amanetin e tyre për ndërtimin dhe zhvillimin e shtetit! #LiriakaEmër / ka shkruajtur Enver Hoxhaj në rrjetin e tij social facebook

Advertisement

Read Previous

Prurja e re e PDK-së nis menjëherë punën në terren: Me zemër, me UÇK-në

Read Next

BDI do ta mbështesë propozim ligjin për shtetësinë