Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Hoxha: Tërheqja e listës së faljeve nuk e lan mëkatin dhe tendencën për të falur në formë klandestine!

Advertisement

Ish ministri Arjanit Hoxha dhe njëherit sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha ka komentuar vendimin e fundit të ministrisë së drejtësisë për faljen e vra*sësit së Almirit. Hoxha ka thënë se tërheqja e listës së faljeve nuk e lan mëkatin dhe tendencën për të falur në formë klandestine. Ai më tej ka akuzuar Agim Nuhiun se po bën politik me rastet që janë shumë të ndjeshme për shqiptarët.

Advertisement

Read Previous

Vuçiq publikon foto nga Elbasani: Ballkani i Hapur iniciativë e jashtëzakonshme

Read Next

Nusja në foto është këngëtare shumë e njohur, e njihni?