Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Hoxha: Alternativa në Qeveri ka hyrë vetëm për pozicione dhe asnjë ideal tjetër

Advertisement

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha në CLickPlus në TV21 tha se Altenrativa ka hyrë në Qeveri për pozicione në ekzekutiv.

“Pozicionimi i Alternativës në këtë qeverisje është vetëm edhe një delegjitimim dhe defaktorizim i tyre se hyrja në Qeveri është thjesht vetëm për pozicione, për asnjë ideal tjetër.

Ata kanë hyrë në Qeveri për të shpëtuar vetveten dhe mendoj se do të jetë shumë më keq se sa situata që mundet ta kishin në taborin opozitar”, tha mes tjerash Hoxha.

Advertisement

Read Previous

Gjyle Çeliku: Dalim me lëvizje politike

Read Next

Aksion i madh policor në Lagjen e Trimave Kumanovë