Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Haxhiu: Lëvizja Vetëvendosje e arriti qëllimin në Kosovë, tash synon të depërtojë në Shqipëri

Advertisement

Publicisti Baton Haxhiu ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje me 14 shkurt e mbyll garën në Kosovë.Haxhiu ka thënë se synimi i Vetëvendosjes është të depërtojë në Shqipëri.“Vetëvendosje Kosovën e kanë sundua. LDK-në e kanë shkatërrua. Projektimi i tyre është Shqipëria. Me 14 shkurt mbaron bëtaja me Kosovën. Këta e kanë mat mirë se biologjia e një lideri politik si Edi Rama po shkon dhe nuk ka më lider tjetër në Shqipëri prandaj LVV po trason atë rrugë”, tha Haxhiu në Dukagjin.

Analisti thotë se megjithatë LVV ka ndihmuar demokracinë në Kosovë.Ai thotë se një pjesë e mirë e njerëzve të LVV nuk kanë histori korruptive.Haxhiu thotë se është gjë e mirë që Vetëvendosje e unifikoi politikën e Kosovës dhe Shqipërisë pasi deri më tani në Shqipëri nuk ka pasur interesim për politikën në Kosovë.

Advertisement

Read Previous

Haxhiu: Dëshirë e imja është që LVV me i marrë 80 ulëse

Read Next

Bie numri i rasteve të reja me COVID-19 në Maqedoni