Grubi: Po shqetësohemi çfarë do flitet për ne kur të largohemi

Estimated read time 2 min read

Pas një heshtje 24 orëshe, foli edhe Artan Grubi. Ai në një postim në rrjetin social facebook, tha se bashkë me kryetarin e tij e ka hallin se si do të jetojnë shqiptarët, kur BDI nuk do të jetë më në pushtet.

Në vijim lexojeni statustin e plotë të krahut të djathtë të Ali Ahmetit:

Live nga konsultimet me Kryetarin Ali Ahmeti.
E pyeta: Ç’bon? Më tha qe, po pi duhon!
Vendi ka nevojë për stabilitet, siguri, qëndrueshmëri, parashikueshmëri si dhe vazhdueshmëri të rrugës europiane dhe reformuese, korridorin 8 me autostradë nga Bllaca deri në Qafë Thanë, gasifikim, dixhitalizim, hekurudhë deri në Durrës, menaxhim të mbeturinave, rregullim të ujërave, malin Sharr park kombëtar, vende të reja të punës, zhvillim ekonomik, dhe realizim të pritshmërive të qytetarëve në përgjithësi.

Advertisement

Shërbimi publik është bekim, ti shërbesh qytetarit është nderë dhe përgjegjësi.

Çfarë trashëgimie do ti lëmë qytetarëve dhe fëmijëve tanë, cilat gjurmë do ti lëmë pas nesh, çka do të flitet për ne pasi që ne të largohemi, këto janë pyetjet për të cilat duhet ta dijmë përgjigjen para se ta nisim shërbimin publik.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like