Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Gashi: Shqiptarëve u jepen poste, ndërsa de-facto maqedonasit po udhëheqin me Ministrinë e Punëve të Jashtme

Advertisement

Ditë më parë në emisionin “Argument” në të TVM 2, ishte i ftuar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

“Qasja shtetërore është gabim ndaj shqiptarëve. Shqiptarëve u jepen poste, ndërsa de-facto maqedonasit po udhëheqin me Ministrinë e Punëve të Jashtme – ku ministri është shqiptar, ndërsa maqedonasit vendosin përfaqësues tjetër në raport me kontestin e Bullgarisë”, ka përfunduar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Advertisement

Read Previous

Investues të mundshëm për Kodrën e Diellit nga Katari, Zvicra, Italia, Gjermania dhe Austria

Read Next

Mot i keq në Evropë, pengohet shpërndarja e vaksinës