• 28-11-2021

Forumi i Gruas-BESA: Derë më derë me kryetarin e ardhshëm të Tetovës

Tetovë – “Forumi i Gruas derë më derë me kryetarin e ardhshëm të Tetovës!

Me zemër për Tet❤️vën!”, njoftojnë nga Lëvizja BESA – Tetovë.

Read Previous

Të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhjet lokale kanë afat deri më 30 tetor të dorëzojnë dhe publikojnë raportet për financimin e fushatës

Read Next

Vullnet Murseli dhe Aleanca për Shqiptarët në përkrahje të Bilall Kasamit

%d bloggers like this: