Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Filipçe: Ka përfunduar instalimi i qendrës modulare covid në Kërçovë

Advertisement

Ka përfunduar performanca dhe instalimi i qendrës modulare covid në Kërçovë. Është me një zonë prej 700 m2 dhe ka kapacitet të paktën 45 shtretër spitalor. Ky dyfishim i kapacitetit ekzistues spitalor është me rëndësi të jashtëzakonshme të qytetarëve. Tani ngarkesa e mundshme me pacientë covid nuk do të shqetësojë aspak ofrimin normal të shërbimeve shëndetësore. Gjithashtu, fillon ecuria e fazës së dytë të godinës së re të spitalit. Me këtë, përmirësojmë dukshëm kushtet e banimit dhe trajtimit mjekësor të pacientëve, por përmirësojmë edhe kushtet e punës së punonjësve shëndetësor. Pas pak muajsh, për herë të parë do të instalohet një pajisje për tomografi kompjuterike. Investojmë aktivisht në infrastrukturën shëndetësore, sepse shëndeti publik është përgjegjësi e përbashkët për ne /  ka shkruajtur Ministri i Shendetësisë Venko Filipçe në facebook

Advertisement

Read Previous

Filipçe: “Ivermectin” është efikas dhe mund ta merni vetëm me udhëzim të mjekut

Read Next

Karnten, Austri: Vaksinën e parë e jep mjeku strugan Lirim Useini