Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Filipçe: Ashtu si unë, edhe ju duhet të jeni shembull dhe të festoni në shtëpi

Advertisement

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe është pyetur nga gazetarët se ku do ta festojë natën e ndërrimit të motmoteve, duke pasur gjendjen me koronavirus. Filipçe tha se do të jetë shembull për qytetarët dhe do të festojë në  gjirin familjarë, ashtu siç duhet të gjithë të festojnë në këtë mënyrë duke respektuar masat për mbrojtje.

“Në shtëpi në gjirin familjarë. Nuk do të lejojmë që situata të përkeqësohet, kur janë arritur rezultate të dukshme. Dua të jem shembull për të gjithë qytetarët”, tha Filipçe.

Advertisement

Read Previous

Xhaferi: Shpresojmë se në vitin 2021 të tejkalojmë pandeminë

Read Next

Ja sa Shqiptarë ka pasur në vitin 1908 në Tetovë, Gostivar dhe Shkup