Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Fermeri lë jashtë testamentit fëmijët, ia trashëgon qenit!

Advertisement

Vendimi i marrë nga Om Narayan Verma, një fermer 50-vjeçar indian, është i çuditshëm. Burri, i cili jeton në rrethin Chhindëara, në shtetin Madhya Pradesh, ka vendosur të përjashtojë fëmijët nga testamenti i tij, duke i zëvendësuar ata me qenin, Jacky.
Megjithatë, gruaja e tij e dytë do të përfshihet në trashëgimi. “Ata janë kujdesur për mua, – shpjegoi ai, – dhe gjithmonë më kanë mbështetur, fëmijët e mi jo”.
Kur burri të vdesë, Jacky parashikohet se do të bëhet një nga pronarët me të drejta të plota të trashëgimisë.
Në fakt, 50-vjeçari zotëron mbi tetë hektarë tokë, gjysma e së cilës do t’i shkojë shokut të tij me katër këmbë.
Fermeri kishte tre vajza dhe një djalë nga gruaja e tij e parë dhe dy vajza nga e dyta, por asnjëra nuk u përmend në testament.
“Ata më zhgënjyen, – shpjegoi ai. – Ata kurrë nuk u kujdesën me të vërtetë. Nëse ata duan një pjesë të trashëgimisë sime, do të duhet të kujdesen për Jacky-n”./noa.al/

Advertisement

Read Previous

Presidenti Erdoğan merr dozën e dytë të vaksinës kundër COVID-19

Read Next

Pesë fëmijët më të pasur në botë, që i fitojnë të gjitha paratë vetë