Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Është djalë foshnja e parë në vitin 2021 në Shkup

Advertisement

Foshnja e parë në vitin 2021 në Klinikën Universitare në Shkup ka lindur në vetëm një minutë pas mesnate (00:01) në Shkup. Foshnja është e gjinisë mashkull, peshon 3 kilogram e 650 gramë dhe është i gjatë 51 centimetër, informon nmk-post.

 

 

Nëna e foshnjës është Bojana Smilevska nga Shkupi dhe kjo është fëmija i saj i dytë. Sipas traditës foshnjën e parë pritet ta vizitoj ministri i shëndetësisë dhe kryetari i Qytetit të Shkupit./Nmk-pot/

Advertisement

Read Previous

Venko Filipçe e kalon Vitin e Ri në sallën e operacionit

Read Next

Portugalia merr presidencën e radhës të BE-së