• 25-10-2021

Ekskluzive: Hoxha bind duhanprodhuesit dhe qendrat e blerjes të bëjnë marrëveshje për duhanin (foto-marrëveshja)

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujrave ka arritur të bind prodhuesit e duhanit dhe qendrat e blerjes së duhanit për të arriturr marrëveshje. NMK-Post mëson se marrëveshja është arritur pas disa orësh bisedimesh ndërmjet përfaqësuesve të të dyja palëve në Prilep.

Palët janë dakorduar që linjat e blerjes së duanit të vazhdojnë pa ndërprerje, duke potencuar se në ditët që kaloi ka pasur përmirësim. Pika tjetër e marrëveshjes është që ministri të vazhdoj të paraqes të nxjerr në mënyrë transparente sasinë e duhanit të blerë. Ndërsa për pikën më problematike, tepricën e duhanit, palët u morën vesh që pas blerjes së 75% të sasisë, të takohen dhe të gjejnë zgjidhje të përbashkët në interes të të dyja palëve/

Read Previous

Mjekja nga Tetova merr vaksinën antiCovid

Read Next

Filipçe: Po planifikojmë ndryshime ligjore që të rrisim kompetencat e OJQ-ve

%d bloggers like this: