Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Edhe Vllastimir Aleksovski kandidon për kryetar të LSDM-së

Advertisement

Kandidaturën për kryetar të LSDM-së e ka dorëzuar edhe Vllastimir Aleksovski.

Aleksovski është anëtar dhe aktivist i LSDM-së në degën e LSDM-së në Kumanovë.

Nga LSDM-ja kanë theksuar se Komisioni Qendror Zgjedhor to t’i shqyrtojë dokumentet dhe do të vendosë nëse janë në pajtim me rregulloren dhe kushtet e parapara dhe më pas do ta verifikojë aplikimin.

Ndërkaq, përveç Aleksovskit, kandidaturat për kryetar të LSDM-së i kanë dorëzuar Dimitar Kovaçevski dhe Frosina Remenski. /SHENJA/

Advertisement

Read Previous

Vendi i BE me nivelin më të ulët të papunësisë

Read Next

Dimitrov: Për të mos u zhgënjyer, të mos presim zhbllokim në dhjetor