Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Hutbeja e lutjeve të së premtes, viktimat në fokus (VIDEO)

Advertisement

Ekipi ynë sot qëndroi në fshatin Studeniçan të Shkupit,ku një numër i madhë i viktimave ishin po nga kjo komunë. I gjithë fshati ishte në zi dhe pikëllim.
Hutbeja e lutjeve të së premtes kishte në fokus viktimat e tragjedisë.
Në lutjen e së premtes Imami I Xhamisë ju ofroj ngushëllime gjithë familjarëve dhe njoftoi se ceremonia e varrimit të viktimave do të realizohet sot.

Advertisement

Read Previous

Dhimbje e lot në Moranë, sot varrosen 10 anëtarët e familjes Jahiu

Read Next

Qytetari i revoltuar: Kaq kufoma s’kemi patur në 2001-shën, ndërsa këta flasin kush do hyje në qeveri (VIDEO)