Breaking News :

nothing found
21-09-2023

E konfirmon ministri Boçvarski: “Besa Trans” tani nuk ka licencë për udhëtime

Advertisement

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoja Boçvarski për “Studio 10” ka thënë se tani më “Besa Trans” nuk ka licencë për të punuar dhe transportuar udhëtarë.
“Rregullat e lojës janë të njohura, të gjithë palët e interesuara në shoqëri duhet të kryejnë aktivitetet e tyre sipas procedurave. Autobusi është “Mercedes” i vitit 2007, nuk jam ekspert që të them nëse ky autobus është i sigurt. Kam pasur një bisedë me kolegun tim bullgar, kemi lënë hapësirë nëse duhet të shkojmë së bashku në vendin e aksi*dentit, kemi komunikim të vazhdueshëm. Unë nuk shkova në Bullgari sepse atje shkuan kryeministri dhe dy kolegë. Edhe atje fjalën kryesore e ka Prokuroria”, thotë Boçvarski.
Më herët prokuroria bullgare njoftoi se janë konfirmuar katër vikt*ima dhe 7 persona të lën*duar.

Advertisement

Read Previous

Kush është udhëtari misterioz me prejardhje arabe i cili ka dalë i gja*llë nga autobusi dhe është zhdu*kur?

Read Next

Fifi largohet nga “Big Brother”