Breaking News :

nothing found
26-09-2023

E diela – ditë jopune,ja kur do të miratohen ndryshimet

Advertisement

Qeveria po përgatit ndërkohë edhe ndryshimet dhe plotësimet në Ligjin për Marrëdhëniet e Punës që përcakton të dielën si ditë pushimi javor.
“Me këtë Propozim-ligj mundësohet që mbi 92% e të punësuarve të pushojnë të dielën dhe me këtë të krijojnë baraspeshë mes jetës private dhe asaj profesionale. Ndryshimet parashikojnë së paku 50% mëditje më të lartë dhe ditë të lirë, për ata që do të punojnë të dielave.”,- theksoi zëdhënësi i Qeverisë, Muhamet Hoxha.

Ekzekutivi pret që këto ndryshime të miratohen në Kuvend, sepse janë në drejtim të avancimit të të drejtave të punëtorëve.

Advertisement

Read Previous

Ronaldo posedon rezidenca luksoze dhe vetura në vlerë 53.4 milionë euro

Read Next

Ku mbeti opozita? – Alternativa pritet ta thotë fjalën e fundit