Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Drenica i qëndron besnike PDK-së

Advertisement

Kur janë numëruar 24,74% e votave në Skënderaj, PDK ka mbajtur bastionin e saj duke fituar me 73.21% të votave. Ndërkaq në Drenas ku deri më tani janë numëruar 27,77%, PDK ka fituar gjithsej 57,92% të votave.
LVV është e dyta në kë dy qytete me 26,66% në Drenas dhe 16,94% në Skënderaj.LDK është e treta, ndërkaq Nisma dhe AAK janë në pozitën e tretë dhe të katërt në Skënderaj. Nisa qëndron më mirë në Drenas me 5,91%. Ndërsa e treta është AAK dhe e katërta LDK me 4,13% dhe 3,80%. Këtu është rezultati në kohë reale i Skënderajt. Ndërsa këtu mund t’i përcillni rezultatet e Drenasit.

Advertisement

Read Previous

Lista Serbe: I kemi fituar të dhjetë mandatet e rezervuara

Read Next

Ali Ahmeti uron Kurtin dhe VV-në për fitoren në zgjedhje