Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Djali i Joe Biden nën hetim federal për “çështje taksash”

Advertisement

Hunter Biden, djali i presidentit të zgjedhur në Shtetet e Bashkuara Joe Biden, është nën hetim për çështjet e taksave në Delaëare, ku ai banon.

 

 

Ai vetë ka njoftuar se është nën hetim federal, duke thënë se është i bindur se ai mund të provojë pafajësinë e tij. “Unë kam besim – tha ai – se një shqyrtim profesional dhe objektiv i këtyre çështjeve do të tregojë se unë kam menaxhuar biznesin tim ligjërisht, pa shmangur taksat”.

 

 

“Kam mësuar dje – tha djali i Biden, – për herë të pare, që zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Delaëare informoi avokatin tim, se ai po heton çështjet e mia të taksave. Unë shumë seriozisht këtë gjë, por jam i sigurt në pafajësinë time “./Northmacedonia-post/

Advertisement

Read Previous

Rektori Ameti uron zotri Cekajn për emërimin në krye të Kongresit Panshqiptar Amerikan

Read Next

Rritet numri i pacientëve të pranuar në spitale për 24 orë në Maqedoni