Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Deputeti i dë*nuar për pëd*hunim në funksion të lartë shtetëror

Advertisement

Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Antonio Milososki nga foltorja parlamentare ka ngritur ak*uza të rë*nda për një deputet në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i cili sipas tij ka p ë r d h u n u a r një grua, raporton NMK-Post. Milloshovski ka thënë se deputeti në fjalë është dën*uar për këtë vepër, dhe përkundër kësaj, megjithatë ai është në një pozitë të lartë. Milloshovski nuk ka dhënë emrin e deputetit në fjalë.
Kryetari Talat Xhaferi gjithashtu foli për këtë.
“Parlamenti nuk ka kompetenca het*imore ose gjy*qësore për t’i dhënë parlamentit një detyrim për të he*tuar çështje të tilla.” “Përmes procedurës, të gjithë deputetët duhet të konfirmojnë përmes KSHZ-së se nuk kanë ak*te të tilla nga gj*ykatat përkatëse, nuk besoj se ka një gj*ykatë në vend që do të konfirmojë se askush nuk është dë*nuar,” tha Kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi në konferencën e sotme për shtyp./MKD.mk

Advertisement

Read Previous

Xhaxhai tregon versionin e vr*asjes, çfarë ndodhi në mes Albertit dhe babait të tij?

Read Next

Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni