Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Cristiano Ronldo ka një kërkesë për Vitin 2021!

Advertisement

2020 nuk ishte një vit i lehtë, nuk ka dyshim për këtë. Askush nuk mund të jetë indiferent ndaj dhimbjes dhe vuajtjes që COVID-19 i solli botës.

Baby Boo

Por tani është koha të kthehemi prapa dhe të tregojmë se së bashku ne mund të bëjmë një ndryshim. Sepse pa marrë parasysh sa e vështirë është rënia, ajo që na përcakton me të vërtetë është mënyra se si ngrihemi në këmbë dhe sa shpejt jemi gati të përballemi me pengesa të reja.

Pra le të përpiqemi ta kthejmë 2021 në një pikë kthese një fillim të ri. Sepse të gjithë ne – dhe dua të them të gjithë ne – prapë mund të bëhemi versioni më i mirei vetvetes.

Gezuar Vitin e Ri!

Cristiano Ronaldo

Advertisement

Read Previous

Ivica Daçiç: S’do lejojmë që Bosnja e Hercegovina të njohë Kosovën

Read Next

BESA: Këta të Vetëvendosjes, mërgimtarët edhe të v’dekurit i përdorin për vota!