• 20-09-2021
  1. Home
  2. Ballina

Category: Ballina

Bekteshi: 7.5 miloin euro mbështetje për hotelierët

Bekteshi: 7.5 miloin euro mbështetje për hotelierët

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ka paralajmëruar mbështetje financiare prej 7.5 milion euro për hotelierët dhe punëtorët e turizmit, përcjell North Macedonia Post. Kjo masë e mbështetjes është konform masave të Qeverisë me të cilat…

Read More
Skrining për deputetët dhe punonjësit e institucionit ligjvënës

Skrining për deputetët dhe punonjësit e institucionit ligjvënës

Testohen për Kovid-19 kryetari i Kuvendit, sekretarja dhe një pjesë e administratës së ligjvënësit. Burime nga Instituti i Shëndetit Publik bëjnë të ditur se kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe sekretarja e përgjithshme Cvetanka Ivanova…

Read More
Gjysmë vjetori i dytë përsëri do të fillojë më 21 janar

Gjysmë vjetori i dytë përsëri do të fillojë më 21 janar

Pushimi dimëror për nxënësit do të fillojë sipas kalendarit të publikuar nga byroja për zhvillim të arsimit dhe do të realizohet ashtu sikurse vitet e fundit, gjegjësisht në janar, informon Zhurnal. Për këtë bëri të…

Read More
Është hapur hetim për import paralel të barnave në RMV, inspektorët e policisë kanë hyrë në farmacinë Panovski

Është hapur hetim për import paralel të barnave në RMV, inspektorët e policisë kanë hyrë në farmacinë Panovski

Inspektorët e Policisë së Sektorit për Luftë Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në MPB prej sot paradite janë në farmacinë Panovski me urdhër për gjetjen dhe konfiskimin e dokumentacionit për import të barnave, mëson Telma,…

Read More
Karakaçanov i përsëriti kërkesat e tij para Parlamentit bullgar

Karakaçanov i përsëriti kërkesat e tij para Parlamentit bullgar

Bullgaria vazhdon ta mbështesë idenë për eurointegrimin e Ballkanit Perëndimor, por kjo mbështetje nuk është e pakushtëzuar dhe nuk mund të realizohet në rast të mospërmbushjes së marrëveshjeve bilaterale midis Bullgarisë dhe shteteve përkatëse ballkanike.…

Read More
Vaksina gjermane mund të ruhet në frigorifer tre muaj

Vaksina gjermane mund të ruhet në frigorifer tre muaj

Kompania bioteknologjike gjermane “KjurVak” kumtoi se vaksina e saj kundër koronavirusit mund të rruhet në mënyrë të sigurt deri tre muaj në frigorifer të thjeshtë, që me siguri do të ndihmojë të shmanget pengesa e…

Read More
Dezinformatat problem shtesë në përballjen me dhe mbrojtjen nga Kovid-19

Dezinformatat problem shtesë në përballjen me dhe mbrojtjen nga Kovid-19

Ekziston rritje të dezinformatave intensiteti i të cilave po rritet në varësi të ngjarjeve aktuale. Në garën për ekskluzivet dhe publik më të madh, shumë shtete, midis të cilave edhe i yni janë përballur me…

Read More
Zëvendësministri Hasani: E dhimbshme humbja e mjekëve

Zëvendësministri Hasani: E dhimbshme humbja e mjekëve

Vdekja e mjekëve nga klinikat e ndryshme, si pasojë e virusit Covid 19 ka ngritur alarmin tek autoritetet shëndetësore, transmeton North Macedonia Post. Rritja e rasteve në ditët e fundit është bërë mjaft shqetësuese ndërsa…

Read More
VMRO: Kryetarët e komunave të LSDM-së t’i ridedikojnë mjetet e stolisjes për Vit të Ri për automjete spitalore

VMRO: Kryetarët e komunave të LSDM-së t’i ridedikojnë mjetet e stolisjes për Vit të Ri për automjete spitalore

Kryetarët e komunave të LSDM-së t’i ridedikojnë paratë e stolisjes së Vitit të Ri për automjete spitalore për Spitalet, të cilat nuk i kanë, të sëmurët kronikë nuk kanë vaksinë kundër gripit, ndërsa të sëmurët…

Read More
“Monstra”, Fatime Fetai propozoi paraburgim për Agim Ismailloviqin dhe Fejzi Azirin

“Monstra”, Fatime Fetai propozoi paraburgim për Agim Ismailloviqin dhe Fejzi Azirin

Prokurorja Fatime Fetai ka propozuar që të akuzuarve Agim Ismailloviqit dhe Fejzi Azirit t’u shqiptohet paraburgim për shkak rrezikut për arratisje. Për këtë, Prokuroria propozon që edhe të akuzuarit Haki Aziri t’i përforcohet masa e…

Read More