Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Bushi: Ja kur do të arrijnë trupat e vikt*imave në Maqedoni

Advertisement

Nazim Bushi zhvendës ministër I Punhëe të Brendshme për Alsat thekson se kanë kontaktuar me familjarët e vikt*imave, si dhe kanë dërguar në institutin e mjeksisë ligjore për të marrë analizat e AND-së. “Gjatë tërë ditës ne si Ministri e Punëve të brendshme kemi ndërmarrë nëpërmejt sektorëve të punëve të brendshme duke filluar nga Dibra në Shkup. Kemi kontaktuar familjarët e vikt*imave, kështu që kemi dërguar në institutin e mjeksisë ligjore për të marrë analizat e AND-së”, tha Bushi

Ai thekson se nuk ka asgjë zyrtare dhe nuk dihet ende arsyeja se pse ndodhi si dhe po presin nga autoritetet bullgare.

“Ende nuk kemi asgjë zyrtare, presim, arsyet nuk I dijmë për çka, po presim hetimet nga autoritetet bullgare, dhe ditëve në vijim do të j’u informojmë gjithçka. Trupat e vikt*imave mendohet të mbërrijnë brenda dy ose tre ditëve”, shtoi Bushi./Alsat

Advertisement

Read Previous

Tragje*dia e Bullgarisë, reagon Vladimir Putin

Read Next

“Ambasada e Maqedonisë në Bullgari nuk funksionon”, ja kush e thotë