Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Britanikja gjen unazën e martesës që 50 vite më parë e kishte humbur derisa po mbillte patate

Advertisement

Britanikes Peggy MacSween i është kthyer unaza e martesës, që 50 vite më parë e kishte humbur në oborr derisa po mbillte patate.

“Ka qenë paksa emocionuese”, tha Donald MacPhee duke folur për atë sesi kishte ndodhur që ta gjej unazën dhe ta kthej të pronari.
MacSëeen që tani i ka 86 vjet, beson se unaza i kishte rënë nga gishti derisa po mbillte patate. E pasi që MacPhee që di të përdor detektorin për metale, gjatë një bisede me fqinjën MacSween mësoi unaza kishte humbur shumë kohë më parë.

Advertisement

Read Previous

Izraeli nuk lejon asnjë turist të huaj, përveç Miss-eve

Read Next

Aktivistja shqiptare arr*estohet me gjys ton d*rogë