Blero dhe Afrona u pajtuan vërtetë?

Është këngëtari Blero që sërish e ka kapur qendrën e vëmendjes. Intervista me ish gruan, Afronën, ka bërë që Blero dhe jeta e tij private të përfliten.

Këngëtari dhe Afrona bënë një rrëfim te sinqertë në podcast-in e kësaj të fundit.

Një detaj është kapur se mos dyshja me të vërtetë po i japin shans lidhjes. Blero këto kohë i ka shpeshtuar vizitat në Zvicër. Vendi ku Afrona edhe jeton.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like