Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Bëhet rivlerësimi: Robin Krasniqi fitues ndaj Boesel – ‘konfirmohet vjedhja’

Advertisement

Robin Krasniqi ka marrë rezultatet e rivlerësimit të duelit me Bosel dhe ka dalë fitues.

Krasniqi ka çuar incizimet e tij në një juri neutrale, dhe ka marrë rezultatet ku ka dalë fitues me vendim unanim nga pesë profesionistë, përcjell lajmi.net.

116:112, 116:112, 115:114, 115:113, dhe 115:113, ishin pesë rezultatet, të gjitha në favor të Krasniqit.

Këto rezultate u dhanë nga Timo Hoffman, Tengis Sade, Sergej Kovalenko, Mathias Eichler dhe Jens Kluge.

Kjo drejtësi u nda në Gersthofen si pjesë e një eventi publik, në prezencë të medieve. Këta pesë anëtarë të jurisë janë pesë persona të licencuar nga Gjermania, për juri në boks. /Lajmi.net/

Advertisement

Read Previous

Në Strugë Nuk Do Të Festohet Viti Ri, Aryesja Do T’ju Habit!

Read Next

A do ti mbyll Erdogani rrjetet sociale në Turqi?