Breaking News :

nothing found
28-09-2023

BDI-ja është një aksident i rëndë politik

Advertisement

Arben Taravari
BDI-ja është një aksident i rëndë politik që i ka kushtuar popullit më shumë se çdo tragjedi tjetër…Ajo do të shkruhet në histori si një parti që nuk e deshti popullin dhe luftoi me mënyrat më të këqia për të pasur pushtet.

Me metoda anti-ligjore dhe mafioze, ajo po e kthen këtë vend në një kartel kolumbian të llojit Escobar. Vetëm para disa ditësh u kapën me 100 kg drogë një grup personash, të gjithë pjesë e afërt e nomenklaturës së BDI-së…pikërisht atyre që garuan për të drejtuar Komunën e Gostivarit. Skandaloze!
Imagjinoni se ne ende qeverisemi nga kjo parti!
Akoma më shumë SKANDALOZE!

Advertisement

Read Previous

Fshati ku nuk lejohet pirja e duhanit

Read Next

Shfrytëzonte bashkëshorten për pro*stitucion, arr*estohet 26 vjeçari