Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Babai vr*au Albert Krasniqin dhe njoftoi vetë Policinë: “E v*rava djalin!”

Advertisement

Burime të sigurta i kanë konfirmuar Reporterit se vik*tima është Albert Krasniqi, ndërkohë që i ar*restuari është Skender Krasniqi, babai i vi*kti*mës.

Reporteri ka mësuar se babai, pasi kishte që*lluar të birin, kishte thirrur Policinë dhe i ishte drejtuar me fjalët “e vr*ava djalin”.

Ndryshe, Albert Krasniqi ka qenë i njohur për publikun edhe për martesën që kishte me ish-missin Besa Gashi dhe sa ishte pjesë e labelit “BabaStars”.

Advertisement

Read Previous

Biznesmeni që u v*ra në Prishtinë, është Albert Krasniqi

Read Next

Zbardhen detajet tra gjike, kështu erdhi deri tek vr asja e Albertit nga babai!