Breaking News :

nothing found
28-09-2023

ASH reagon për aksid*entin tra*gjik në Bullgari

Advertisement

Tragjeditë në vendin tonë sa vijnë e shtohen, ndërsa pas çdo tragje8die fshihen keqpë*rdorime, kr8im dhe korr*upsion. Tragj*edia e fundit nga fla*kët që përfshinë autobusin në Bullgari ka ngritur në këmbë gjithë botën, ndërsa vetëm në vendin tonë aksush nuk ndjen asnjë lloj përgjegjësie për 44 jetë të humbura në mënyrën më të dhim*bshme të mundur si dhe për të lënduarit që ende po mundohen të shërojnë plagët.

Edhe në këtë fatke*qësi, si edhe në të kaluarat, në shesh dolën aktivitete ska*ndaloze. Një autobus që lëviz nëpër rajon pa liçencën e nevojshme, i paevidentuar në regjistrin elekronik e i lejuar nga dogana dhe policia kufitare.

Dhe e gjitha kjo përfundoi vetëm me marrjen e liçencës së kompanisë dhe shkarkimin e dy doganierëve. Përgjegjësi në këtë rast duhet të mbajnë ata që deri më sot nuk kanë ndjekur dhe kontrolluar punën e transportuesve edhe pse paraprakisht kishim tragjedinë e Llaskarcës ku poashtu kishte viktima dhe poashtu u konstatua se ka keqpërdorime dhe lëshime skandaloze teknike.

Përveç Llaskarcës, përgjegjësi nuk mbajti askush as për 14 vikt*imat në spitalin modular në Tetovë, ku gjithashtu ministri dhe zëvendës ministri, si dhe drejtori i Spitalit të Tetovës vazhdojnë punën edhe pse u konstatuan shumë lëshime dhe keqpë*rdorime. Papërgjegjësinë e funksionarëve të lartë shtetëror, krimin dhe korru*psionin në institucione, qytetarët e paguajnë me jetë, me dhi8mbje dhe me tra*gjedi që nuk mbahen mend që nga pavarësia e shtetit.

Advertisement

Read Previous

Mickoski: Nuk kam informacione se çfarë vendimi do të sjellë Alternativa

Read Next

Tragjedia: Prokuroret bullgar arrijnë në Shkup