Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Arr*estohet gjenerali Goran Stojkov, përfundon në bur*gun e Shutkës

Advertisement

Pas vuajtjes së dënimit me burg për rastin “Spiuni” në vitin 2016, ish-komandanti i njësitit të shpërbërë “Luanët”, Goran Stojkov, ka kryer një vepër të re penale. Ai ka shpërdoruar detyrën zyrtare gjatë blerjes së armëve dhe municionit. Policia e arrestoi sërish dhe e dërgoi në burgun e Shutkës. Në vitin 2019, ai u dënua me një vit burg, ndërsa këtë vit në shkurt është dashur të paraqitet në burg. Por ai ka ikur dhe policia nuk ka mundur ta gjejë, deri dje, kur është arrestuar në një pikë karburanti në Shkup.“Ai u arrestua që nga momenti kur kishte një urdhër arresti- A është kaq e vështirë të arrestosh të tjerët, kanë kaluar shumë vite? – Epo, shikoni shifrat, sa ishin para 3-4 vitesh, më shumë se 1000, më shumë se 50 në prioritetet kryesore, dhe sot flasim për një numër dyshifror personash që janë në arrati”, tha Oliver Spasovski, Ministër i Brendshëm.

Advertisement

Read Previous

Festat e fundvitit, Ministria e Shëndetësisë nuk mendon për masa të reja kufizuese

Read Next

15 vjeçari bën histori në Las Vegas, diplomohet në Universitet dhe ka katër diploma tjera