• 28-11-2021

Ali Ahmeti uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Ali Ahmeti
Në prag të fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, besimtarëve të fesë Islame ju uroj agjërim të lehtë dhe të pranuar, duke dalë të plotësuar nga muaji i mundësive të ripërtëritjes shpirtërore.
Paçi muaj të mbarë bashkë me familjarët dhe në përputhje me masat e kujdesit për shëndetin tuaj dhe të afërmit e juaj.

Read Previous

Sela dhe Gashi urojnë muajin e Ramazanit

Read Next

Thaçi: Ramazani një moment i volitshëm të reflektojmë dhe të jemi më solidarë

%d bloggers like this: