Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Ahmeti: E dënoj në formën më të rreptë të mundur sulmin ç’njerëzor në Gllogjan

Advertisement

Kryetari i BDI-së në Maqedoninë e Veriut, Ali Ahmeti ka reaguar në lidhje me incid*entin në Glogjan të Deçanit, duke e vlerësuar si skenë shok*uese, njofton Telegrafi Maqedoni. Kryetari i BDI-së në Maqedoninë e Veriut, Ali Ahmeti ka reaguar në lidhje me incidentin në Glogjan të Deçanit, duke e vlerësuar si skenë sho*kuese, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Pl*aga e pashëruar rëndohet edhe më shumë nga skenat shoku*ese nga Gllogjani i Deçanit të Kosovës time.
Jeta e njeriut është e shenjtë, Zoti e fal, Zoti e merr, jo njeriu.
E dën*oj në formën më të rre*ptë të mundur sul*min ç’njerëzor në Gllogjan që la vik*tima dhe të plag*osur.
I tron*ditur thellë, bashkëndjej me familjet e vikt*imave dhe me çdo qytetarë të Kosovës e të gjithë shqiptarët kudo që jemi në këtë botë të trazuar” ka shkruar ai në Facebook.

Advertisement

Read Previous

Aksid*entohet eskorta e Sali Berishës

Read Next

Reagon Kasami për rastin e Deçanit: Plagë tjetër, i trishtë ky lajm!