Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Adnan Azizi ndan edhe 32 vendime të reja pune! (FOTO)

Advertisement
Drejtori gjeneral të “ SH.A. Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut – Transport ”, Adnan Azizi  bën të ditur se ky institucion nga sot ka punësuar edhe 32 punojës të ri, të cilët edhe kanë nëshkruar kontratat e punës.’Synimi ynë është që në periudhë të shkurtë kohore, këta punëtorë të marrin status të përhershëm të punës- shkruan  Azizi në profilin e tij në fesjbuk.
Ja postimi i tij i plotë:
Kam nderin dhe kënaqësinë e veçantë që pas dy muaj përpjekje, edhe zyrtarisht HRMV – Transport do të ketë edhe 32 punonjës të rinj, të cilët sot nënshkruan kontratat e tyre të punës. Synimi ynë është që në periudhë të shkurtë kohore, këta punëtorë të marrin status të përhershëm të punës.
Përndryshe, plani ynë është që në një të ardhme të afërt në HRMV – Transport të punësohen edhe një numër i madh i punëtorëve, pasi që çdo ditë e më shumë ndërmarrjes sonë i shtohet nevoja për fuqi punëtore.
Advertisement

Read Previous

Egzon Bejtullai futbollisti më i shtrenjtë në Ligën e Parë

Read Next

Filipçe: Nëse situata epidemiologjike mbetet stabile, lokalet së shpejti do të punojnë deri në ora 21