Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Administratorët e sistemuar ende nuk kanë filluar punë

Advertisement

Punonjësit e angazhuar sipas Marrëveshjes kornizë në institucionet shtetërore ende rrinë në shtëpi. Edhe pse duhej të nisnin me punë më 1 shkurt, një gjë e tillë nuk ndodhi

Ende bëhen sistemime dhe procedura administrative për administratorët, të cilët me vite rrinë në shtëpi dhe marrin paga. Nga Ministria e Sistemit Politik na u përgjigjën me shkrim se 1,180 qytetarë nga gjithsej 1,349 punonjës administrativë i kanë nënshkruar vendimet e punësimit, dhe së shpejti do të fillojnë me punë.

Njëzet e gjashtë administratorë refuzuan ti nënshkruajnë vendimet e tyre./Alsat

Advertisement

Read Previous

Aksident i rëndë trafiku në Kumanovë mes tre automjeteve, njëra rrokulliset

Read Next

Infektohen me virus, 32 punonjës shëndetësorë në Maqedoni