Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Ademi: Për dy vite si ministër i arsimit kam korigjuar 51 tekste shkollore

Advertisement

Ish ministri i Arsimit nga rradhët e BDI-së, Arbër Ademi në një prononcim ekskluziv për news33 ka folur rreth ofe ndimeve që u bëhen shqiptarëve në librin e Gjeografisë. Këto of endime Ademi i ka quajtur br oçkulla dhe ka thënë se derisa ka qenë ministër asnjë ankesë për këtë tekst nuk ka marrë nga mësimdhënësit. Ademi tha se ai si asnjë ministër më parë për dy vite sa ka qenë në krye të arsimit ka korigjuar 51 tekste shkollore.

Tha se nuk u beson këtyre shkrimeve dhe se tekstet e tilla sa më parë duhet të revidohen/news33

Advertisement

Read Previous

Filloj vendosja e tabelave edhe në gjuhën shqipe (FOTO)

Read Next

Janë mbledhur votat e nevojshme për shkarkimin e Mickovskit?