• 12-05-2021

A r r e s t o h e t Dragi Rashkovski

Policia sot në mëngjes e ka arre*stuar ish sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovskin. Kjo vjen, pasi Prokuroria për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, dha urdhër për hetim të rastit për blerjen e softuerit për sanksione në komunikacion, të cilat nuk i ka shfrytëzuar asnjë institucion.
Është arrestuar edhe pronari dhe menaxheri i kompanisë i cili ka fituar tenderin kontestues, “Ivonka Group”, Daniell Stançev./Nmk-post/

Read Previous

Derisa analistët e shkatërruan me kritika, atij i shyohen fansat

Read Next

Prokuroria: Katër të dyshuar për softuerin, e dëmtuan buxhetin shtetëror me mbi 11 milion denarë

%d bloggers like this: