Breaking News :

nothing found
28-09-2023

A e keni ditur? Këta janë politikanët kosovar që jetojnë me nga dy gra

Advertisement

Në shumë shtete perendimore, poligamia është e ndaluar me ligj.

Në Kosovë, legjislacioni në fuqi nuk e lejon martesën me më shumë se një person.Por disa nga politikanët e vendit tonë, preferojnë poligaminë duke e shkelur ligjin.

Disa nga këta politikanë në kulmin e karrierës së tyre vendosen të bashkëjetojnë me aktore, modele por pa u divorcuar nga gratë.

Këta politikanë kosovar janë Agim Çeku, Blerim Shala dhe Sami Lushtaku.

1. Agim Çeku,2. Blerim Shala,3. Sami Lushtaku

Advertisement

Read Previous

Koment degjenerues edhe për Arjan Konomin: 50 vjeç pa martuar, s’ka qenë i lidhur me femra dhe flet për çifte

Read Next

Kisha Ortodokse serbe paralajmëron Beogradin: Po dorëzuat Kosovën do shkoni në ferr