Breaking News :

nothing found
21-09-2023

8 dhjetori ditë jo – pune në Maqedoni

Advertisement

Në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 dhjetori 2021 (e mërkurë) – “Shën Klimenti i Ohrit” është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informuan nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministria ua uron festën “Shën Klimenti i Ohrit” të gjithë qytetarëve.

Advertisement

Read Previous

Kroacia regjistron rastin e parë me variantin Omicron të koronavirusit

Read Next

E dhimbshme/ Një qytetari i digjet një shumë e madhe parash