Breaking News :

nothing found
29-09-2022

624 shkelje për mos mbajtjen e maskës në RVM

Advertisement

Gjatë 24 orëve të kaluara, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale të një personi, janë regjistruar 624 shkelje. Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u marrë me Covid-19.

Advertisement

Read Previous

Kosovë: President të ri apo zgjedhje të parakohshme?

Read Next

Serbia i ndërpret Kosovës furnizimin me energji elektrike