Breaking News :

nothing found
21-09-2023

52-vjeçarja pas ndërhyrjeve plastike: Gjoksi im peshon sa goma e makinës

Advertisement

Një grua 52-vjeçare ka bërë disa ndërhyrje kirurgjikale në trupin e saj.

Allegra Kohl nga Amerika ka pranuar se ka qenë gjithmonë e dashuruar pas operacioneve estetike.

Ajo iu nënshtrua një sërë operacioneve plastike, ku injektoi silikon në gjoks disa herë për të arritur një vëllim të madh.
Allegra ishte gjithashtu në liposuction, duke zmadhuar të pasmet e saj, duke injektuar mbushje në buzë dhe duke e shtrënguar fytyrën me Botox.

Megjithatë, transformimi i saj nuk ka përfunduar ende, pasi janë planifikuar të tjera operacione për muajt e ardhshëm.
Në një intervistë, kjo grua ka treguar se gjoksi i saj peshon sa goma e makinës pas operacionit plastik dhe se përmasat e tyre e shqetësojnë gjatë aktiviteteve të përditshme, si veshja apo lidhja e lidhësve të këpucëve.

Më dhemb shpesh shpina për shkak të peshës së gjoksit, por nuk kam në plan t’i reduktoj ndonjëherë, i dua ashtu siç janë – ka përfunduar Alegra.

Advertisement

Read Previous

Italia ndalon vr*asjen e zogjve meshkuj

Read Next

Policia e Kosovës po kërkon personin në foto, thërret për ndihmë