• 01-12-2021

25 dhjetori- ditë jo punë për qytetarët e fesë katolike

Me rastin e ditës së parë të Krishtlindjeve sipas kalendarit Gregorian, 25 dhjetori do të jetë ditë jo pune për qytetarët e fesë katolike në vend, sipas Ligjit për festa, njoftoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Njëherësh, ministria qytetarëve të fesë katolike ua uron festën e Krishtlindjeve.

Read Previous

Në Krivollak do të asgjësohen granatat e pashpërthyera të mbetura nga Lufta e Parë Botërore

Read Next

Votat e Ronaldos për The Best, befason portugezi

%d bloggers like this: