Breaking News :

nothing found
30-09-2022

16 bas*tisje shumë arre*stime policësh

Advertisement

Gjatë ditës së djeshme në Prilep, janë kryer një seri veprimesh ope*racionale dhe 6 persona janë ndaluar, dhe që nga fillimi i ak*sionit në shtator të vitit të kaluar, deri më sot, gjithsej 16 persona janë ndaluar.

Dje, u bënë kërkime në 16 lokacione në Prilep, gjatë të cilave u gjetën ba*rna, para me origjinë nga shitja e ba*rnave, celularëve, automjeteve dhe sendeve të tjera në lidhje me hetimin.

Të gjithë personat do t’i dorëzohen Prok*urorisë Publike dhe më vonë do të paraqiten para një gjy*katësi të pro*cedurës paraprake.

Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme, Toni Angelovski informoi se ata kanë prova të oficerëve të policisë të përfshirë në këto grupe kr*iminale në të ardhmen dhe ak*uzat do të ngrihen k*undër tyre.

Advertisement

Read Previous

Angelina Jolie nxjerr në shitje dhuratën miliona dollarëshe nga Brad Pit

Read Next

Fillon pagesa e “TVSh-ja ime” për tremujorin e fundit të 2020-s