• 28-11-2021

​Formohet komisioni për vlerësimin e fizibilitetit për rrugën Prizren-Tetovë

Kosovë – Qeveria e Kosovës ka formuar komisionin për vlerësimin e fizibilitetit për rrugën Prizren-Tetovë.

Kjo rrugë nga ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu u cilësua e rëndësishme dhe lidhëse e dy korridoreve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, njofton TV21

Ekzekutivi po ashtu formoi komisionin për përgatitjen e një parallogaritje ose plani ideor për zbatimin e rehabilitimit të zonës tampon të Hanit të Elezit ndërmjet dy objekteve kufitare Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. /TetovaExpres

Read Previous

MPB-së konstatoi se në Prilep nuk ka pasur sjellje joprofesionale në ditën e zgjedhjeve

Read Next

Ahmeti në takim me banorët turq të Gostivarit/ Ahmeti: Vetëm si të barabartë mund të hecim përpara

%d bloggers like this: