Наставата во основното и средното ќе започне на 1 февруари со физичко присуство

Advertisement

Владата донесе одлука наставата во основното и средното образование да продолжи со физичко присуство на учениците на 1 февруари.

Оваа одлука е донесена врз основа на мислењето на Комисијата за заразни болести и согласно препораките на УНИЦЕФ, а Владата повикува на доследно придржување и спроведувањето на протоколите за одржување настава со физичко присуство.

Advertisement

Read Previous

Ndërron jetë mjeku i njohur nga Tetova (Foto)

Read Next

Familja e Rexhaili ngrisin dyshime në lidhje me vde*kjen e tij (Video)

%d bloggers like this: